Company, nauha

Arkkitehtuuritoimisto Valvomo Oy lyhyesti

Valvomo on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen suunnittelutoimisto. Sen ytimen muodostavat viisi perustajaosakasta, jotka ovat työskennelleet toimistossa alusta lähtien. Asiantunteva osaaminen ja suunnittelijoiden yli 25 vuoden työkokemus takaavat projektien sujuvuuden sekä suunnitelmien korkean laadun. Olemme laajasti verkostoituneet ja uskomme monialaiseen yhteistyöhön.

Teemme kunnianhimoista, kestävää ja vastuullista suunnittelua ja muotoilua. Tuotamme asiakkaillemme innostavia rakennuksia, tiloja, sisustuksia, työympäristöjä ja tuotteita. Työmme lopputulokset kestävät aikaa, ovat monikäyttöisiä ja muuntojoustavia. Ne tukevat henkilökunnan hyvinvointia, tehostavat työntekoa ja parantavat palvelujen sekä asiakaskokemuksen laatua. Tuotemuotoilumme kaluste- ja valaisinteollisuudelle on saavuttanut laajaa kansainvälistä huomiota.

Haluamme auttaa asiakkaitamme erilaisissa hankkeissa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Pyrimme kestäviin asiakassuhteisiin, joissa yhteistyö syvenee ja muutostarpeet voidaan ennakoida aikaisemmin. Varhainen ennakointi mahdollistaa muutoksien toteuttamisen optimaalisen valmistelun. Kokeneina asiantuntijoina ymmärrämme asiakkaittemme erilaisia tavoitteita ja tarpeita. Ennakkoluulottomalla ja ammattitaitoisella suunnittelulla pääsemme kunkin hankkeen laatu- ja tavoitetason mukaiseen parhaaseen kokonaisratkaisuun.

“It is architecture as corporate identity, very skilfully executed.” (Ruotsalainen arkkitehtilehti Forum AID 4.06, kirjoittaa artikkelissaan Asianajotoimisto Krogerus Oy:n sisustuksesta)

REFERENSSILUETTELO

PRODUCT DESIGN CLIENTS, PRIZES, EXHIBITIONS