Arkkitehtuuritoimisto Valvomo Oy

Valvomo on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen suunnittelutoimisto. Sen ytimen muodostaa neljä perustajaosakasta, jotka ovat työskennelleet toimistossa alusta lähtien. Asiantunteva osaaminen ja suunnittelijoiden yli 25 vuoden työkokemus takaavat projektien sujuvuuden ja suunnitelmien korkean laadun. Olemme verkostoituneet laajasti ja uskomme monialaiseen yhteistyöhön.

Teemme kunnianhimoista, kestävää ja vastuullista suunnittelua ja muotoilua. Suunnittelemme toimivia rakennuksia, tiloja, sisustuksia ja työympäristöjä. Työmme lopputulokset kestävät aikaa, ovat monikäyttöisiä ja muuntojoustavia. Ne tukevat henkilöstön hyvinvointia, tehostavat työntekoa ja parantavat palvelujen sekä asiakaskokemuksen laatua. Tuotemuotoilumme kaluste- ja valaisinteollisuudelle on saavuttanut laajaa kansainvälistä huomiota.

Haluamme auttaa asiakkaitamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa projekteja. Pyrimme kestäviin asiakassuhteisiin, joissa yhteistyö syvenee ja eri tarpeet voidaan ennakoida hyvissä ajoin. Kokeneina asiantuntijoina ymmärrämme asiakkaittemme erilaisia tavoitteita ja tarpeita. Ennakkoluulottomalla ja ammattitaitoisella suunnittelulla pääsemme hankkeiden laatu- ja tavoitetason kannalta parhaaseen kokonaisratkaisuun.

“It is architecture as corporate identity, very skilfully executed.” (Ruotsalainen arkkitehtilehti Forum AID 4.06 Asianajotoimisto Krogerus Oy:n sisustuksesta.)

REFERENSSILUETTELO

PRODUCT DESIGN CLIENTS, PRIZES, EXHIBITIONS